Szolgáltatásaink

Ingyenes haj és fejbőr vizsgálat:

Viszketés, zsírosodás, korpásodás, hajhullás, töredezett, elvékonyodott haj?

Mire jó a vizsgálat?
1. A szőrtüsző nyílások állapotának megállapítására, mert csak a szabad nyílásokból tud  egészséges haj növekedni.
2. A hajszálak átmérőjének meghatározására.
3. A fejbőr állapot felmérésére, hogy van-e jelen irritáció, bőrhámlás.
4. A faggyúmirigy működésének megállapítására, hogy túl sok-e a faggyú.
5. A hajhagymák állapotának meghatározására.

6. Megfelelő-e a hajhagyma tápláltsága.

Havonta 2x kerül sor a fejbőr vizsgálatára, jegyeztesse elő magát még ma!
2016. 12. 21-én Szerda
2016. 12. 29-én Csütörtök

2017. 01. 12-én Csütörtök
2017. 02. 16-án Csütörtök
2017. 02. 28-án Kedd

A vizsgálat 20-25 percet vesz igénybe.
Kérjen egy ingyenes állapotfelmérést személyesen, vagy telefonon!

Íriszdiagnosztika:

2017-es évben újra havi rendszerességgel lesz íriszdiagnosztika vizsgálat. Az első időpontot hamarosan kiírjuk. A vizsgálat 5.000 Ft-ba kerül és kb. 30 percet vesz igénybe. A vizsgálatot Dr. Szilasi Anna belgyógyász és természetgyógyász végzi. 2011 óta jár hozzánk és segít vásárlóinknak nagy megelégedéssel.

Az íriszdiagnosztika egy olyan eljárás, amellyel kimutatható a szervezet teljes jelenlegi állapota, a belső szervek funkcionális gyengülése, az öröklött betegség-hajlamok, valamint a kóros folyamatok – akár a még tünetmentes stádiumban is.

A test valamennyi része reflex-rendszerként működik, e mikro-területek mindegyike megfelel a test teljes anatómiájának. Ismeretesek a fej, arc, nyelv, fül, orr, kéz, lábfej stb. mikro-rendszerei, de a legtöbb információt mégis a szem írisz mikro-rendszere hordozza.

Gyakori és fontos jelek a szivárványhártyán látható bemélyedések, szétszakadások, melyek különböző gyulladásos, degeneratív és traumatikus folyamatok során jelentkeznek. A belső szervi gyulladások színbeli és formabeli elváltozásokhoz vezetnek: világos írisz esetén ez bemélyedés, sötét szemszín esetén viszont „repedés” formájában látható.

Mit tud megállapítani az íriszdiagnosztika?
Jól kivehetőek a gerinc, gyomor, szív, petefészek és prosztata megbetegedései. Alig lehet észreveni a cukorbetegséget, az asztmát, a pajzsmirigy betegségeit, ha jól van beállítva a gyógyszeres kezelése, mert ilyenkor a szervezet működése szempontjából nem jelentenek funkció romlást.
Lehetnek olyan jelek, amik alapján javaslatot kap  bizonyos vizsgálatok elvégzésére. Ezt komolyan kell venni, hiszen a konkrét betegséget, annak stádiumát pontosan csak így lehet meghatározni. Különösen jelentős ez, ha gyulladások, polypok, nyálkahártya elváltozások, érrendszeri rendellenességek, vagy a máj, hasnyálmirigy betegségere utaló jelek merülnek fel.

Fontos: Az íriszdiagnosztika nem tételes diagnózist állít fel, hanem útba igazít, hogy mely szervünk irányába kell a pontos diagnosztikát elvégezni a klasszikus orvostudomány módszereivel és technikáival. Alkalmas a kezelések hatékonyságának, az állapot változásának követésére.

Mindazonáltal javasolnánk, hogy  ha többször nem is, de legalább egyszer egy évben mindenki végeztessen el egy vizsgálatot, mint egy szűrővizsgálatot.  Rövid idő alatt, minden szokásos és hosszadalmas procedúra nélkül mégiscsak hozzávetőleges képet kap arról, milyen állapotban vannak belső szervei, az ideg- és immunrendszere. Az írisz-diagnosztikai vizsgálattal néha olyan betegségeket is észre lehet venni, amelyek szokványos módszerekkel nem észlelhetők, illetve tünetmentesen zajlanak le. Néha az is megtudható, milyen kihatással vannak a jelenlegi egészségi állapotra  a korábban elszenvedett betegségek, genetikailag mire fogékony, azaz milyen betegségektől kell a jövőben óvakodni, illetve hogyan kerülhetők el. Tehát jó módszer a betegségek megelőzéséhez, az öngyógyito képesség fejlesztéséhez.
Az írisz-diagnosztika képes kimutatni, hatnak-e szervezetére a stresszhelyzetek, a toxikus anyagok vagy a szedett gyógyszerek, egyáltalán szükséges-e gyógyszert szednie vagy jobb, ha természetes módszerekhez fordul.
A vizsgálat után az írisz-diagnoszta általában rengeteg tanáccsal látja el a beteget. Szükség esetén otthoni gyógymódot ír fel neki, vagy ha valami gyanúsat talál, más szakorvoshoz utalja.


Ingyenes talpfelmérés, egyedi talpbetét készítés:

Személyesen neked készül
A Batz Egyedi Talpbetét a legkorszerűbb technológiákkal a legmodernebb anyagok felhasználásával készül. A üzletben történő rövid, egyszerű felmérést követően, szakembereink a rendelkező információk alapján megtervezik az egyedi talpbetétet. A talpfelmérés csak pár percet vesz igénybe és elegendő a lábbelijét levennie, a zokni maradhat, mintha egy cipőt próbálna fel.

Egyedi
Az emberi láb lenyomata teljesen egyedi, akár az ujjlenyomat. A két lábunk sem teljesen egyforma, különbözőek a boltozat hosszúságok és azok egymáshoz viszonyított helyzete is. Egy átlagos konfekció betét szerencsés esetben jó megoldás lehet, ha a lábunk boltozatai pont oda esnek ahová a betét gyártója helyezte az alátámasztásokat. Erre azonban kicsi az esély, főleg hogy a legtöbb konfekció betét gyártója egy betéttel több lábméretet – egyes esetekben akár három (pl. 36-38-ig) – próbál lefedni. Ilyenkor szerencsétlen esetben, annyira rossz helyre is eshetnek az alátámasztások, hogy a kívánttal pont ellenkező hatást érhetünk el. A konfekció betétek nem számolnak a két lábunk különbözőségével sem. Tökéletes megoldást és a legideálisabb alátámasztást csak az egyedi mérés alapján gyártott talpbetétek jelenthetnek.

Összetett
A lábban 28 csont található. Ha mindkét lábat számoljuk, itt található a teljes test csontjainak egynegyede. Ezen kívül 16 ízület, 107 szalag és 27 izom összehangolt munkájának eredménye, hogy járunk vagy akár csak egyenesen megállunk a lábunkon.

Tudtad?
Életed során több, mint 120 000 km-t gyalogolsz

A boltozatok következtében ideális esetben a láb 3 ponton támaszkodik a talajra:
A az 1-es lábközépcsont végén
B az 5-ös lábközépcsont végén
C a sarokcsonton